Salt mortal: un muncitor care lucra la acoperişul unei şcoli a căzut în gol şi şi-a rupt gâtul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a căzut pe un morman de moloz
Bărbatul a căzut pe un morman de moloz

Accident cu consecinţe tragice în acest weekend la Şcoala Gimnazială "Gheorghe Şincai" din Bobota.

Un muncitor care lucra la refacerea acoperişului şcolii s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de aproape 10 metri, murind la impactul cu solul. S-a întâmplat vineri, 22 iunie, în jurul ore 19.00.

Din datele primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj rezultă că este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, Vasile O., de loc din Micula, judeţul Satu Mare. În momentul producerii accidentului el se afla pe acoperiş şi lucra împreună cu colegii săi de echipă, care veniseră în Bobota doar la începutul săptămânii trecute, la punerea foliei de sub învelitoare. Firma care se ocupă de proiectul de reabilitare a şcolii din Bobota este SC Universal Construct Satu Mare, dar se pare că muncitorul era angajatul unei alte firme, care subcontractase o parte din lucrări

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sălaj urmează să facă cercetări, deoarece accidentul este încadrat ca şi accident de muncă. Din spusele localnicilor rezultă că ghinionul muncitorului a fost că a căzut pe un morman de moloz, ceea ce a făcut ca la impact să-şi fractureze coloana în zona gâtului. La faţa locului au ajuns după accident şi două ambulanţe, echipajele neputând, însă, decât să constate decesul.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite