Sălaj: Copil de doi ani lovit de un şofer laş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din satul Derşida (comuna Bobota) riscă să ajungă la închisoare după ce a lovit cu maşina un copil de doi şi a fugit de la locul accidentului. Din fericire, copilul nu a suferit leziuni grave, iar acum este în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc ieri,  în jurul orei 14.50,  în localitatea   Lompirt, comuna Sărmăşag.

Un motociclist a fost ucis într-un accident rutier, între Tuzla şi Costineşti

„B. Vasile de 19 ani, din Derşida, în timp ce conducea autoturismul, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a lovit un copil de doi ani, care se afla pe partea carosabilă. Conducătorul auto, nici măcar nu a oprit să vadă starea victimei sale, continuându-şi drumul”, ne-a declarat Nadia Şerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În mai puţin de două ore poliţiştii l-au descoperit în Derşida pe şoferul fugar, iar acum acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între doi şi şapte ani pentru fugă de la locul accidentului.

Din fericire, copilul nu a suferit leziuni grave, iar medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean l-au externat la câteva ore după ce a fost adus de ambulanţă.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite