Zilele Zalăului în America. Zălăuanii petrec româneşte dincolo de ocean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Zalăului se repetă, de această dată dincolo de ocean. Duminică, 7 august, se organizează la Chicago Zilele Zalăului. Trei tineri zălăuani plecaţi  în Statele Unite ale Americii  organizează de câţiva ani încoace Zilele Zalăului, la Chicago.

Sărbătoarea reprezintă de fapt un picnic impresionant este un concept al băieţilor, şi este datorat numărului mare de zălăuani ce se află la Chicago. Tinerii zălăuanii Ovidiu  Pop, Nicu Crăciun şi Mihai Lehene organizează acest eveniment pentru întreaga comunitate de zălăuani stabiliţi în Chicago. Un picnic la care se aşteaptă aproximativ 300 de participanţi va fi organizat pe o pajişte din oraş, duminică 7 august  în intervalul 10.00-21.00 iar organizatorii oferă tuturor celor prezenţi  mâncare la ceaun. Atmosfera va fi întreţinută de formaţii şi solişti vocali de muzică populară ce vor performa live pentru toţi zălăuanii prezenţi la eveniment.

Citeşte mai multe despre sărbătoarea zălăuanilor la Chicago în săptămânalul "ADS Zalău" care va apărea joi, 11 august, la chioşcurile de presă din oraş.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite