Zeci de voluntari vor aduna sâmbătă gunoaiele lăsate de alţii în pădurile de lângă Zalău. Vezi aici cum poţi participa şi tu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traseele turistice de pe Meseş, pădurea de la Aghireş şi cea de la Panic vor fi curăţate sâmbătă de zeci de voluntari care s-au înscris în proiectul  "Let's Do It, Romania!". Înscrieri se mai pot face până sâmbătă, persoană de contact pentru detalii şi înscrieri voluntari: Rodica Ciurte, email ciurterodica@zalausj.ro.

78 de voluntari din Zalău s-au înscris până acum la acţiunea de ecologizare de sâmbătă, ce face parte din cel mai mare proiect de implicare socială din ţara noastră,  "Let's Do It, Romania!". Potrivit reprezentanţilor Primăriei, este vorba, în special, de voluntari din instituţii publice, în frunte cu cei din administraţia locală, dar şi din şcoli (clasa a IX-a E de la CNS participă cu 16 elevi) sau ONG-uri.

Zonele alese pentru ecologizare sunt traseele turistice de pe Meseş, liziera Pădurii Aghireş şi, pentru că la acţiune vor participa şi 30 de jandarmi, în acţiune a fost inclusă şi zona pădurii Panic, situată în imediata vecinătate a Inspectoratului de Jandarmi Sălaj.

Voluntarii care vor să dea o mână de ajutor la strângerea gunoaielor lăsate de alţii, atât cei care s-au înscris deja cât şi cei care se vor înscrie până la începerea acţiunii (persoană de contact pentru detalii şi înscrieri voluntari: Rodica Ciurte, email ciurterodica@zalausj.ro), trebuie să vină sâmbătă dimineaţa, între orele 8.00 şi 9.00,  la primărie pentru a se înregistra. Aici vor primi saci menajeri şi mănuşi, după care se vor deplasa, cu autobuze puse la dispoziţie de primărie, în zonele care vor trebui curăţate. Acţiunea se va încheia în jurul orei 15.00.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite