“Zâna surprizelor” le consiliază astăzi pe mamele din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Paul Vass şi Andreea Marin Bănică vor participa astăzi, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la o întâlnire cu câteva sute de mame din judeţul Sălaj.Consiliera primului ministru şi fosta „zână a surprizelor” vor încerca să le ajute pe mamele care au nevoie de consiliere.

“Întâlnirea face parte din proiectul MOM UP – Reţea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situaţii dificile de viata”, dar noi îl numim, pe scurt, Şcoala Mamelor”, explică Andreea Paul Vass.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă aportul la asigurarea egalităţii de şanse pentru femeile-mamă din România aflate în situaţii dificile de viaţă, în ceea ce priveşte accesul la informaţie, la consiliere, la formare profesională, la obţinerea şi păstrarea unui loc de muncă şi a echilibrului profesie-familie.

Dezbaterea din această seară de la Zalău, va fi urmată de o alta, pe 21 februarie în Cluj, şi  oferă consilierea gratuită pentru 200-300 de mame, alături de experţi în drepturile femeilor, sănătate, legislaţie, formare profesională, antreprenoriat, comunicare cu femei care au fost în situaţia lor dificilă, au reuşit să o depăşească şi au cunoscut ulterior succesul.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite