Zalăul are prea puţine „Mării“ la conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prea puţine femei din Zalău, care ocupă funcţii de conducere în cadrul instituţiilor publice, poartă numele de Maria şi derivate ale acestuia.Mariana Onorica Abrudanu, subprefectul judeţului Sălaj, şi Anamaria Perneş, directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj, sunt două dintre femeile care se află la conducerea instituţiilor publice sălăjene.


Contactată de echipa „Adevărul“, Anamaria Perneş, directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii, a mărturist că ziua de azi (de ieri n.r.) este una cu totul specială atât pentru ea, cât şi pentru întreaga familie. „E o zi specială pentru mine şi familia mea. Eu sunt, de fapt, Anamaria, însă în familie avem două femei speciale care poartă acest nume. Mama mea şi soacra. E tradiţie ca anual, de această sărbătoare, să le felicităm şi, desigur, să mergem la biserică“, mărturiseşte directorul adjunct al CJP Sălaj.
Anamaria povesteşte că în ajunul sărbătorii a fost la biserică, locul unde, de mică, este obişnuită să ajungă cel puţin o dată pe săptămână. „Bunicii şi apoi părinţi mi-au insuflat această credinţă. La noi este un obicei în familie ca în zilele de sărbătoare să ajungem la biserică. Anul acesta an ajuns şi la Bic, mănăstire care poartă Hramul Adormirii Maicii Domnului“, spune sărbătorita. Anamaria Perneş are 30 de ani este de profesie economist şi de mai bine de trei ani este directorul adjunct al CJP Sălaj.

Subprefectul Sălajului a sărbătorit la Cheud

image

O altă femeie care ocupă o funcţie importantă la conducerea judeţului şi care şi-a aniversat onomastica este Mariana Onorica Abrudanu, suprefect al judeţului Sălaj. Contactată de echipa „Adevărul“, subprefectul a mărturisit că praznicul „Adormirii Maicii Domnului“ l-a sărbătorit în biserica din localitatea Cheud.
„Pentru mine este o sărbătoare specială. Mama poartă numele Maria. Sper să ajung şi la ea, să o felicit. Am avut foarte multe invitaţii în tot judeţul. Însă am ales să vin aici, la Cheud. În această zi specială s-a dezvelit monumentul dedicat eroilor căzuţi în cele două războaie mondiale“, mărturiseşte Mariana Onorica.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite