Zălăuanii se mândresc cu 11 medici. Adaugă şi tu unul pe lista de nominalizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

11 medici, toţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, au fonst nominalizaţi, până acum, de cititorii noştri în cadrul campaniei online "Medicii cu care Zalăul se mândreşte". Până marţi, 19 octombrie, ai timp şi tu să faci o nominalizare pentru topul celor mai buni medici din oraş.

Specializarea cu cele mai multe nominalizări adunate până acum este Pediatria, reprezentată de trei medici. Doctoriţa Biro Eniko, medic specialist în cadrul secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean, este, de altfel, şi medicul care a strâns cele mai multe nominalizări, în ciuda faptului că în prezen nu profesează, fiind în concediu pentru îngrijirea copilului. Dintre medicii pediatri din oraş au mai fost nominalizaţi şi Eva Lapoşi şi Sorin Chişbora.

De aprecierile sincere ale foştilor pacienţi se bucură medicul ortoped Florian Neaga, internistul Valeriu Butnari, chirurgul Ioan Ciobanca şi ginecologul Marius Morariu. Au mai fost nominalizaţi, de asemenea, pentru acest top, soţii Adina şi Vioel Vereş (nefrolog, respectiv anestezist), internistul Veronica Brânzan şi chirugul Kramar Taras.

Până marţi, 19 octombrie, mai poţi face şi tu nominalizări, postând propunerea ta ca şi comentariu la articolele campaniei. Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un medic:

Reputaţie şi integritate.
Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat

Inovaţie şi cercetare. Dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!
Nu primeşte şpagă. Ştim că este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hypocrtate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

Votează-i pe cei mai buni!

Miercuri, 20 octombrie, “ADS” va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Zalău şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Zalăul se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite