Zălăuanii neglijează anunţul de desfiinţare a trecerii de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sens giratoriu "dă de furcă" pietonilor. Atenţionarea privind desfiinţarea trecerii de pietoni din zona Cinematografului Scala nu e luată în serios de zălăuani. Din obişnuiţă, sau ignoranţă, ei continuă să traverseze strada la fosta trecere de pietoni de pe strada "Crişan", colţ cu strada "Simion Bărnuţiu".

Odată cu amenajarea noului sens giratoriu din zona Cinematografului „Scala” din municipiu, reprezentanţii Direcţiei Generale de Administrare a Domeniului Public (DGADP) Zalău au desfiinţat trecerea de pietoni de la intersecţia străzii „Crişan” cu „Simion Bărnuţiu”.

Cei mai mulţi pietoni ignoră mesajul scris pe panou „Atenţie! Trecere de pietoni desfiinţată” şi continuă să traverseze strada pe fosta „zebră”, printre autovehicule.

Pietonii trebuie care doresc să ajungă spre Publiserv trebuie să facă un înconjur, traversând spre Cinematograf şi apoi la trecerea de pietoni semaforizată. Reprezentanţii DGADP spun că sensul giratoriu este amenajat provizoriu pentru a i se verifica eficacitatea în zona respectivă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite