Zălăuanii îşi votează cei mai buni medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a dat START LA VOT în campania „Doctorii cu care Zalăul se mândreşte”. Zece medici, apeciaţi atât de cititorii zalau.adevarul.ro, cât şi de un juriu de specialitate, au intrat în cursa finală. Până în 2 noiembrie puteţi vota pentru a-i alege pe primii cinci medici din Zalău, ale căror poveşti le veţi afla, ulterior, de la noi.

După ce timp de două săptămâni au putut să facă nominalizări pentru campania „Doctorii cu care Zalăul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!”, cititorii zalau.adevarul.ro au acum posibilitatea să decidă care sunt cei mai buni medici din Zalău. Ei vor putea vota, pe site, unul dintre cei zece medici ajunşi pe lista finală a campaniei, realizată în funcţie de nominalizările cititorilor, dar ţinând cont şi de părerile unui juriu de specialitate, format din reprezentanţi ai conducerii lumii medicale din Sălaj.  Este vorba despre medicul Liviu Oroianu, preşedintele Colegiului Medicilor Sălaj, economistul Ioan Mureşan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, medicul Ligia Marincaş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj.

Toţi finaliştii sunt de la Spitalul Judeţean

Cei zece finalişti sunt, în ordine aleatoare, medicul ortoped Florin Neaga, chirurgul Ioan Ciobanca, neurologul Nicolae Bogdan, medicul internist Veronica Brânzan, ginecologul Dorel Ciutre, anestezistul Viorel Vereş, medicul internist Valeriu Botnari, medicul pediatru Biro Eniko, ginecologul Marius Morariu şi medicul pediatru Eva Lapoşi. Toţi cei zece lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău patru dintre ei fiind şi şefii secţiilor la specializările de care aparţin.

În nominalizarea lor a contat cât de cunoscut este medicul respectiv pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat, CV-ul său (adică studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus) şi dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut intervenţii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă. Nu în ultimul rând, cititorii au fost sfătuiţi să propună medici care nu condiţionează actul medical de primirea unor bani sau cadouri.

Poveştile primilor cinci medici, prezentate în ziar

Ieri, Adevărul Zalău a publicat această listă pe ediţia online şi s-a dat START VOT! Timp de 14 zile, adică până în 2 noiembrie, inclusiv, cititorii vor avea posibilitatea să-i voteze pe doctorii cu care Zalăul se mândreşte.  După finalizarea votului, poveştilor primilor cinci medici, în ordinea numărului voturilor obţinute, vor fi publicate spre a putea fi aflate de către cititorii Adevărul Zalău.


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite