Zălăuanii din cursa pentru 200.000 de euro de la X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana şi Cristian, alias Roxxy şi Portoh, îşi încearcă norocul la concursul  X Factor, ce urmează să fie transmis de postul de televiziune Antena 1. Cei doi formează un duet, format în urmă cu câteva luni la Balul Bobocilor de la Grupul şcolar „Voievodul Gelu” Zalău. Niciunul nu a mai cântat înainte.

Printre miile de români care s-au înscris la preselecţiile pentru X Factor, show-ul de televiziune produs de Antena 1, se numără şi Roxana Grec şi Cristian Jimborean, doi tineri din Zalău care, cel puţin până acum, nu au însemnat absolut nimic pentru lumea muzică, nici măcar pentru cea locală.

„De mică mi-a plăcut să cânt, dar până nu l-am cunoscut pe Cristian nu am cântat niciodată în faţa unui public”, povesteşte Roxana. Întâlnirea celor doi a avut loc în toamna anului trecut. „Eu eram organizator principal al Balului Bobocilor la Grupul şcolar „Voievod Gelu”, iar Roxana, una dintre „boboace”. La proba de aptitudini de la preselecţii ea a spus că alege să cânte, iar eu i-am propus să facem un duet”, îşi aminteşte Cristian despre începuturile lor.

Citeşte întreagalor poveste mâine, în Adevărul Transilvania.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite