Zălăuanii au talent. Doi au trecut în etapa următoare a show-ului de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Pralea desenează în cafea (foto Facebook)
Adrian Pralea desenează în cafea (foto Facebook)

Prima emisiune din cadrul celei de-a doua ediţii a show-ului "Românii au talent", difuzat de postul de televiziune Pro Tv, le-a dat zălăuanilor ocazia să-i descopere printre concurenţi pe doi tineri proveniţi din oraşul nostru. Amândoi au reuşit să impresioneze juriul, smulgându-le trei de "Da" şi trecând, astfel, în etapa următoare a show-ului.

Prima care a urcat pe scena de la "Românii au talent" a fost naista Oana Lianu. Ea a reuşit să-i impesioneze pe cei trei membri ai juriului, în special pe Andi Moisescu, prezentând un moment în care a îmbinat o piesă de jazz cu măiestria ei la nai, instrumentul care a consacrat-o pe plan naţional şi chiar internaţional.

Oana Lianu

Chiar dacă acum locuieşte la Oradea, Zalăul este oraşul natal al Oanei, aici fiind şi locul unde şi-a descoperit pasiunea şi talentul pentru muzică. Nu naiul a fost, însă, prima ei pasiune, ci pianul, pe care a început să-l studieze încă de la şase ani. O problemă la un deget i-a răpit, însă, şansa de a performa la acest instrument, reorientându-se, la sugestia tatălui său, un reputat om de muzică, spre nai. A absolvit Liceul Teoretic Zalău (actualul Colegiul Naţional "Silvania") în 1994 şi se numără şi printre absolvenţii de top ai Şcolii Populare de Artă Zalău. Şi-a continuat studiile muzicale la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca iar în prezent este şefă de catedră la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Oradea.

Adrian Pralea desenează în cafea

Cel de-al doilea zălăuan prezent în cursa pentru premiul oferit de Pro TV este Adrian Pralea. Barman într-un mall din Cluj Napoca, el a oferit juriului şi telespectatorilor o demonstraţie de artă... în cafea. Mai exact, a făcut, pe scena "Românii au talent", desene în caimacul unor ceşti de cafea, pe care le-a oferit, apoi, membrilor juriului. Şi Adrian a primit din partea "clienţilor" săi trei de "Da", mergând în etapa următoare a show-ului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite