Zălăuan găsit mort în casă, pe strada Porolissum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 65 de ani, din Zalău, a fost descoperit de pompierii militari ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, în această dimineaţă chiar în locuinţa acestuia.

Alertată că nu şi-a mai văzut vecinul de câteva zile, o femeie a apelat azi dimineaţă numărul unic de urgenţă 112 solicitând interveţia pompierilor  militari pentru a debloca uşa locuinţei bărbatului. După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU „Porolissum” Sălaj, azi dimineaţă în jurul orei 9,40, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a debloca uşa unui imobil situat pe strada Porolissum din municipiu. Ajunşi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa iar în interiorul au găsit trupul neînsufleţit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 65 de ani. Din câte se pare bărbatul locuia singur de mai mulţi ani, iar decesul a survenit în urmă cu câteva zile.
 Numai în această săptămână, pompierii militar ai ISU Sălaj au avut de a face cu încă alte două astfel de cazuri, deblocări de uşi, în urma cărora au găsit în locuinţe persoane decedate ,doi bărbaţi în vârstă de 63 respectiv 57 de ani, ambii în Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite