Zalău: Dosar penal pentru doi tineri care au vrut să-şi „înnoiască garderoba”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi hoţi riscă cel puţin un an de închisoare
Cei doi hoţi riscă cel puţin un an de închisoare

Doi tineri de etnie rromă din satul Derşida au fost prinşi ieri seară de jandarmi, după ce au furat mai multe produse dintr-un magazin de haine din Zalău. Cei doi bărbaţi vor fi cercetaţi pentru furt calificat.

„Joi, în jurul orei 17.00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost sesizat despre faptul că doi bărbaţi au sustras dintr-un magazin din municipiul Zalău mai multe articole de îmbrăcăminte”, explică Cristian Bolfă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj..

La faţa locului s-a prezentat un echipaj de jandarmi care a care i-a prins pe cei doi tineri, de 22, respectiv 24 de ani, ambii din localitatea Derşida,  care au sustras şase articole de îmbrăcăminte, după ce în prealabil au rupt etichetele magnetice de pe ele.

„În cauză, pe numele făptuitorilor, jandarmii au fost întocmit actele de constatare a  infracţiunii flagrante de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 209 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infracţiunii, urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău”, mai spune Bolfă.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite