Zalău: Vezi aici noile locuri de muncă vacante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

72 de locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână pentru sălăjeni. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, 69 sunt pentru persoane cu studii medii şi numai trei pentru studii superioare.

Cele trei poziţii pentru absolvenţi de studii superioare sunt aceea de inginer în construcţii civile industrial, la SC Otard Martell SRL, tehnician echipamente de calcul reţele, la SC Agora Confort SRL şi revizor contabil, la SC Comatex SA.
Celelalte posturi sunt în construcţii (zidar pietrar, dulgher, instalator tehnico-sanitare, maistru construcţii civile industriale), industria confecţiilor (confecţioner asamblor articole din textile şi muncitor necalificat în industria confecţiilor), în industria alimentară (recepţioner de hotel, ospătar, ajutor de ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie) şi în domeniul serviciilor (instalator apă canal, floricultor, tăietor silvic, tehnician zootehnist, şofer autocamion maşină de mare tonaj).

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite