Zalău: Salarii mai mari pentru foştii ADP-işti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Citadin Zalău SA, societate ce a preluat, anul trecut, activitatea Direcţiei de Administrare a Domeniului Public, vor primi salarii mai mari cu 15 la sută.

După îndelungi discuţii, provocate de consilierul local PDL Adrian Margin, consilierii municipali au aprobat, astăzi, proiectul de hotărâre privind modificarea preţului şi tarifelor practicate de SC Citadin Zalău SA, societate al cărei unic acţionar este Consiliul Local. Doar încăpăţânarea cu care Margin a cerut să se justifice, public, creşterea tarifului mediu orar de la 7 la 7,66 lei pe oră i-a făcut pe reprezentanţii societăţii să admită: creşterea tarifelor se va regăsi într-o majorare cu 15 la sută a salariilor.

În apărarea ADP-iştilor a intervenit viceprimarul Daniela Coţa, care a spus că "era normal să se mărească salariile de la Citadin atâta timp cât cel puţin unele dintre ele erau sub salariu minim pe economie". La rândul său, primarul Radu Căpâlnaşiu a subliniat că, per ansamblu, preţurile şi tarifele Citadin vor scădea.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite