Zalău: S-au afişat rezultatele finale la titularizare.Încă opt profesori pot merge la repartiţie după contestaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele 59 de contestaţii depuse în Sălaj după primele rezultate de la titularizare, comisiile de recorectare au admis 36, adică pe cele la care diferenţa dintre nota iniţială şi cea după recorectare a fost mai mare de o jumătate de punct.

Dintre contestaţiile admise, nu toate au dus la mărire de notă. Potrivit informaţiilor primite de la Insepctoratul Şcolar, doar 24 de note au fost majorate după contestaţii, restul de 12 fiind diminuate cu cel puţin o jumătate de punct. Cea mai mare diferenţă după recorectare a fost de un punct şi jumătate şi a fost vorba despre un candidat care, de la 5,5, a ajunss la 7 şi se poate prezenta, astfel, mâine la repartizarea computerizată pe cele 84 de posturi titularizabile, care se va face în şedinţă publică la Colegiul Naţional "Silvania", începând cu ora 9.00. De altfel opt candidaţi din Sălaj reuşesc, după contestaţii, să treacă de pragul notei 7 şi să poată participa, în acest fel, la repartiţie. Alţi zece profesori au trecut după contestaţii de nota 5 şi vor putea şi ei, în limita locurilor disponibile, să lucreze ca suplinitori, pentru un an, în învăţământ.

După afişarea primelor rezulate, din 344 de candidaţi doar 105 reuşiseră să obţină note peste 7, condiţie obligatorie pentru obţinerea unui post de titular. Numărul lor a ajuns acum, după contestaţii, la 113.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite