Zalău: Procesul dintre Prefectură şi Primărie se lungeşte. Judecătorii au amânat azi soluţia pentru a şasea oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Sălaj au amânat astăzi pentru a şasea oară soluţia în procesul deschis de prefectul judeţului Sălaj împotriva Consiliului Local Municipal Zalău şi a Municipiului Zalău, prin primar, pentru cele cinci locuinţe ANL atribuite ilegal, spun reprezentanţii Prefecturii, pe baza unor cereri de adopţie ieşite din termen.

 Potrivit subprefectului Onorica Abrudanu, amânarea de astăzi a fost motivată prin lipsa de apărare a unuia dintre cei cinci tineri beneficiari ai locuinţelor atribuite ilegal, chemaţi şi ei în judecată de Prefectură. Întâmplător sau nu, cel „lipsit de apărare” este chiar avocat.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 20 aprilie.

Reamintim că, în urma unor sesizări primite de la mai multe persoane, Instituţia Prefectului a chemat în judecată, în luna octombrie 2010, Consiliul Local şi pe primarul Radu Căpîlnaşiu, pe care îi acuză că au atribuit în luna august 2010 cinci locuinţe ANL în Cartierul Viitorul unor tineri care au primit zece puncte la dosar pe baza unor cereri de adopţie care nici măcar nu mai erau valabile. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj susţin că au notificat Primăria Zalău despre ieşirea din termen a acestor cereri de adopţie, astfel că hotărârea de consiliu local privind aprobarea listei beneficiarilor a fost luată în cunoştinţă de cauză şi, prin urmare, ilegal.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite