Zalău: Lucrările de la Şcoala "Mihai Eminescu", gata abia în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Şcoala "Mihai Eminescu" Zalău, care din cauza lucrărilor de reabilitare a corpului principal de clădire vin la şcoală după-amiaza, vor trebui să suporte acest program până la sfârşitul anului şcolar. Reprezentanţii Primăriei Municipiului Zalău au anunţat că lucrările vor putea fi încheiate abia în jurul datei de 22 iunie, nu în martie - aprilie, aşa cum se estimase iniţial.

Reamintim că lucrările de construcţie au început la sfârşitul lunii iulie, iar până în prezent s-au efectuat lucrări de consolidare, supraetajare a corpului A pentru asigurarea unui număr suplimentar de săli de curs, finisaje interioare şi exterioare, modernizarea instalaţiilor de încălzire, sanitare şi electrice. Procentul de realizare este, în acest moment, de 75 la sută,  în perioada următoare urmând să se execute finisaje interioare şi exterioare şi racorduri exterioare.

Potrivit unui comunicat al primăriei,  au fost semnate şi contractele de achiziţie a mobilierului precum şi a echipamentelor IT. Astfel, şcoala va beneficia de scaune, mese, catedre, table, jaluzele si dulapuri pentru sălile de clasă nou create, precum şi de 31 de calculatoare pentru noul laborator de informatică.

 Până în momentul de faţă au fost depuse şase cereri de rambursare care vizează lucrările şi serviciile efectuate şi decontate. Cererile au o valoare totală de 1.719.889,70 lei fără TVA. Primele patru cereri au fost deja decontate de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului iar ultimele două se află în diverse stadii de evaluare.

 



Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite