Zalău: Întâlnire de gradul zero pentru copii, cu „Regele leu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luca este un mare colecţionar, deşi deocamdată învaţă să citească
Luca este un mare colecţionar, deşi deocamdată învaţă să citească

În drumul spre şcoală, copiii, părinţii sau bunicii au avut o oprire „obligatorie” la chioşcul de ziare, pentru a-şi achiziţiona prima carte din noua serie Disney Classic care apare împreună cu ziarul „Adevărul”.

Încă de la primele ore ale dimineţii, zălăuanii şi-au făcut drum la chioşcurile de ziare, în special părinţii şi bunicii, dar chiar şi copiii. Înainte de a intra la ore, copiii s-au asigurat că vor avea în bibliotecă volumul „Regele leu” din colecţia Disney Classic, pusă azi în vânzare împreună cu ziarul „Adevărul”.

Luca Olar are 4 ani şi jumătate, nu ştie să citească – dar spune că învaţă – şi puţin după ora 8.00 s-a abătut din drumul spre cămin, pentru a se „întâlni” cu Simba, regele leu. Bucuria sa cea mare a fost să descopere că urmează volumul cu unul din personajele sale favorite – „În căutarea lui Nemo”. „Din când în când, dacă apreciem că e cazul, o rugăm pe doamna de la chioşcul de ziare să ni le reţină”, afirmă mama lui Luca.

Potrivit Mariei Ficuţ, vânzătoare la chioşcul de ziare, cererea mai mare a fost la ora la care copiii s-au îndreptat spre şcoli şi grădiniţe, fapt confirmat şi de alte colege de breaslă ale Mariei.


Seria lansată azi numai împreună cu ziarul „Adevărul” va cuprinde 12 titluri, ce vor fi distribuite până la 21 decembrie. În fiecare marţi veţi putea cumpăra „În căutarea lui Nemo”, „Pisicile aristocrate”, „Povestea jucăriilor”, „Ratatouille”, „Incredibilii”, „Dumbo”, „Compania Monştrilor”, „Maşini”, „Tinkerbell – Clopoţica”, „Wall-E” şi „Pinocchio”.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite