Zalău: Excesele dăunează grav petrecerii de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25 de persoane au ajuns la Urgenţe cu probleme digestive cauzate de excesele alimentare, iar alte şapte, printre care şi doi minori, au ajuns pe mâna medicilor după ce au băut peste măsură.

Şapte sălăjeni, dintre care doi minori, au ajuns de Revelion la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău cu probleme cauzate de consumul excesiv de alcool. Alţi 25 s-au făcut vinovaţi de excese alimentare şi au ajuns în noaptea dintre ani la spital cu probleme digestive.

La Unitatea de Primire a Urgenţelor au ajuns în aceeaşi perioadă şi şase persoane victime ale unor agresiuni, dintre care una, având arsuri de gradul II/III pe faţă şi pe gât, a fost internată în spital. Internat este,  la Secţia de Chirurgie, şi un tânăr de 18 ani din Cizer, care s-a prezentat în prima zi a anului la Urgenţe cu o degerătură foarte gravă, de gradul IV,  la piciorul stâng.

Egalitate perfectă la bebeluşi: şapte fetiţe şi şapte băieţei

La capitolul „Evenimente fericite”, acest weekend a adus bucurie în 14 familii din judeţ, în care s-au născut, de vineri până duminică, inclusiv, 14 bebeluşi – şapte băieţi şi şapte fetiţe. Doar unul din cei 14 a venit pe lume prin cezariană, ceilalţi 13 fiind născuţi normal.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite