Zalău: Amendaţi pentru că s-au dat în leagăn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din Zalău au fost amendate săptămâna aceasta de poliţiştii comunitari după ce au fost prinse că se dădeau în leagănele dintr-un parc din Zalău, deşi aveau peste vârsta maximă permisă pentru utilizatorii echipamentelor de joacă.

Doi tineri din Zalău au fost prinşi de poliţiştii comunitari că se dădeau pe leagăne într-un parc, cu toate că aveau vârsta mai mare decât cea maximă prevăzută pentru echipamentele de joacă respective. Potrivit unei hotărâri a consiliului local, o astfel de faptă, adică folosirea echipamentelor de joacă de către persoane care au o vârstă mai mare decât cea inscripţionată pe panoul de avertizare (dacă acesta există) constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 50 la 200 de lei.

De ochiul vigilent al comunitarilor n-au scăpat nici doi cerşetori, trei persoane care au tulburat liniştea publică, una care a dresat injurii şi expresii jignitoare în public, tradiţionalii scuipători de semniţe, 19 şoferi care au parcat neregulamentar, doi zălăuani care şi-au aruncat molozul la container fără să fi plătit, în prealabil, o taxă la operatorul de salubritate, şi alţi... contravenienţi din oraş. Au fost aplicate în total, potrivit purtătorului de cuvânt Lucian Trif, 49 de sancţiuni (25 de amenzi şi 24 de avertismente), valoarea amenzilor cumulând 6.010 lei.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite