Zalău: Alimentarea cu gaz a fost întreruptă din cauza unei fisuri într-o conductă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E.ON Gaz Distribuţie a întrerupt astăzi alimentarea cu gaze naturale în municipiul Zalău, pentru executarea unor lucrări specifice. „Lucrările sunt necesare pentru remedierea unei fisuri a conductei de alimentare a oraşului, generate, cel mai probabil, de variaţiile mari de temperatură din ultimul timp.

Această defecţiune a fost descoperită astăzi în urma verificărilor periodice realizate de către echipele companiei, din acest motiv întreruperea nu a putut fi anunţată”, spune Oana Trandafir, purtătorul de cuvânt al companiei.

Consumatorii sunt rugaţi să se asigure că sunt închise toate aparatele de utilizare a gazelor naturale, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze modul de ardere timp de cel puţin 30 de minute.
E.ON Gaz îi asigură pe clienţii săi că a mobilizat toate resursele pentru a finaliza lucrările cât mai repede, astfel încât să poată fi reluată treptat alimentarea cu gaze naturale începând din această seară.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie), sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).




Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite