Zalău: A vrut să se arunce de pe bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor
Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor

După ce a băut peste măsură alcool amestecat cu energizante, un bărbat din Zalău şi-a ameninţat familia că se aruncă pe geam. Poliţiştii şi echipajul de pe Ambulanţă sosiţi la faţa locului au reuşit să-l convingă să renunţe şi l-au dus la Urgenţe.

Florian B, un bărbat de 69 de ani din Zalău, a încercat să se arunce ieri de la geamul locuinţei sale de la etajul 7 al Blocului Flora, strada Tudor Vladimirescu. "Colegii mei au fost sesizaţi de fiica bărbatului, care a anunţat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, combinate cu energizante, tatăl său a devenit recalcitrant şi ameninţa că se aruncă de la geamul locuinţei", precizează Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Echipajele Poliţiei şi Ambulanţei ajunse la faţa locului l-au luat pe bărbat şi l-au dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean, Codruţa Puşcaş, bărbatul a fost tratat în Urgenţe pentru stare post consum de etanol şi a fost lăsat acasă în cursul serii.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite