Zalău: 676 de locuri în clasa I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficial, înscrierile pentru cele 26 de clase disponibile la şcolile din municipiu încep în 3 martie, însă practic înscrierile pe listele învăţătoarelor au demarat de mai bine de un an.

Şcolile gimnaziale din Zalău oferă din toamnă 676 de locuri în clasa I, grupate în 26 de clase. Potrivit informaţiilor primite astăzi de la inspectorul şcolar geneal Ioan Abrudan, înscrierile au loc, oficial, în perioada 3 martie – 5 mai, interval în care şcolile au obligaţia de a afişa, zilnic, numărul locurilor libere şi cel al copiilor înscrişi. „Prioritate la înscriere au copiii din zona arondată fiecărei şcoli în parte. Cei din alte zone pot fi înscrişi doar pe locurile rămase libere“, precizează inspectorul şcolar general.

Chiar dacă, oficial, înscrierile nu au început încă, puţini sunt părinţii care nu s-au asigurat deja că micuţii lor vor avea un loc în clasa I. Este vorba despre celebrul sistem al înscrierii pe lista învăţătoarelor, înscriere care trebuie "consfinţită", însă, din 3 martie, prin completarea dosarelor la secretariatele şcolilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite