Zalău: 42 de studenţi norocoşi primesc burse Roberto Rocca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

42 de studenţi de la universităţi tehnice din Cluj Napoca, Bucureşti, Iaşi, Ploieşti şi Baia Mare vor primi în acest an burse în valoare de 2.400 de euro din partea TenarisSilcotub.

42 de viitori ingineri vor primi în acest an universitar burse de studiu în valoare de 2.400 de euro fiecare, prin Roberto Rocca Education Program, proiect finanţat de TenarisSilcotub şi aflat anul acesta la a cincea ediţie. Dintre cei 42 de beneficiari ai burselor, 16 sunt studenţi la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca,  13 la Universitatea Politehnică din Bucureşti, opt la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi“ din Iaşi, patru la Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti şi unul de la Universitatea de Nord Baia Mare, nou intrată în program. Ca reşedinţă, unul dintre beneficiari este din Zalău.


Cei 42 au fost selectaţi din cele peste 200 de aplicaţii depuse de studenţi de la universităţi tehnice din toată ţara. Ei au venit, astăzi, la Zalău pentru a se întâlni cu conducerea companiei TenarisSilcotub, în cadrul unei festivităţi la care au fost prezenţi Gabriel Podskubka, Area Manager Tenaris pentru Europa de Est, Daniel Krishock, directorul programului,  Paola Mazzoleni, manager Resurse Umane Tenaris pentru Europa de Est şi profesori din cele cinci universităţi.


După cum argumenta Daniel Krishock, directorul programului Roberto Rocca, scopul acestor burse este de a sprijini formarea profesională a celor mai buni ingineri din ţară, care ar putea, în perspectivă, să devină angajaţii de mâine ai companiei. "Industria este fundamentală pentru economie.Iar fără ingineri, nu există industrie", explică directorul importanţa acestui demers de a asigura ingineri foarte buni pentru economia viitoare a companiei şi a ţării.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite