Weekend incendiar pentru femeile din Zalău. Vezi unde te poţi distra de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două trupe de striptease masculin vor încinge mâine atmosfera pentru doamnele şi domnişoarele dornice să petreacă provocator şi în avans ziua de 8 Martie.

Două show-uri de striptease masculin vor încinge atmosfera mâine seară în două localuri din Zalău: Level Club şi la Popasul Romanilor. Organizatorii evenimentelor garantează că băieţii, toţi unul şi unul,vor fi pe placul doamnelor şi domnişoarelor invitate să petreacă aici, în avans, ziua de 8 Martie.
La Level Club (situat la ultimul etaj al Activ Plazza Mall – intrarea cu liftul), responsabilă cu încingerea atmosferei va fi trupa TNT Boys, care va dansa –EXCLUSIV PENTRU DOAMNE ŞI DOMNIŞOARE - de la ora 22.00 şi până după miezul nopţii. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei, sumă în care intră câteva băuturi gratuite din partea casei. Administratorul clubului, Adi Buda, spune că petrecăreţele sunt aşteptate şi cu alte oferte speciale de la bar.

La „Popasul Romanilor” au voie şi bărbaţii

Trupa clujeană „Fly Boys” va susţine mâine seară un show de striptease masculin pe Meseş, la restaurantul „Popasul Romanilor”. Dacă la Level accesul bărbaţilor este strict interzis, la Popas distracţia este dechisă şi pentru domni. Cu condiţia ca ei să achite, ca şi partenerele lor, preţul unui bilet de intrare: 20 de lei. „M-au sunat mai multe doamne şi domnişoare care vor să vină la petrecere cu soţii sau iubiţii lor. Sau au sunat domni, care vor să le facă o surpriză partenerelor lor”, explică Ştefana Mare, administratorul localului, motivul pentru care la show-ul dedicat femeilor, de ziua lor, vor putea asista şi bărbaţii. Petrecerea începe şi aici la ora 22.00 şi va dura până când clientele vor dori asta.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite