Week end incendiar pentru pompierii sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În week endul care a trecut au avut loc şapte incendii la vegetaţie uscată în localităţile  Sâncraiul Almaşului, Firminiş, Popeni, Gâlgău, Benesat şi Zalău. În total, în ultimele 72 de ore au ars mai bine de 10 hectare cu vegetaţie uscată.

Vineri au avut loc două incendii de vegetaţie uscată, unul la Hida, pe 3 hectare de păşune, iar altul în localitatea Firminiş, comuna Mirşid, unde au ars 1,5 hectare de vegetaţie.

Sâmbătă, Secţia de pompieri Jibou a intervenit în localitatea Popeni pentru a stinge un incendiu, iar colegii lor din Ileanda s-au luptat cu flăcările la Gâlgău. „Şi Garda de Intervenţie Cehu Silvaniei a intervenit în localitatea Benesat unde au ars aproximativ 200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată de pe un teren”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Sălaj.

Ultimele două incendii s-au produs ieri,  în Zalău, pe un teren viran de la ieşirea din oraş dar şi pe strada Crângului, în apropiere de cimitir. „Din fericire, pompierii au reuşit să intervină prompt şi au oprit flăcările, care se extindeau înspre monumentele funerare”, mai precizează reprezentanţii ISU.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite