Vrei să câştigi 50 de lei pe zi? Află aici cum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zălăuanii care vor să câştige nişte bani şi au timp liber la dispoziţie au posibilitatea să lucreze ca recenzori la recensământul din perioada 22-31 octombrie. Recenzorii vor semna un contract pentru o perioadă de 15 zile şi conform legii vor fi remuneraţi cu 50 de lei pe zi, impozabili.

Persoanele interesate să muncească pe postul de recenzor trebuie să îndeplinească anumite condiţii : să aibă cel puţin 18 ani împlinţi şi cel puţin studii medii, să aibă cetăţenia română şi să cunoască limba româmă, să prezinte cazierul judiciar, să aibă o ţinută decentă şi un limbaj corespunzător, să aibă capacitatea să desfăşoare munca în teren şi să fie disponibil zilnic între orele 8-20 pe toată durata desfăşurării recensământului, să nu aibă probleme de dicţie şi  să aibă un scris citeţ, să aibă capacitatea de a face calcule simple şi corecte la însumarea datelor pentru centralizare.Deţinerea unui telefon mobil este un avantaj pentru o comunicare eficientă cu coordonatorii recenzorilor.

Cererile se depun la Centrul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Zalău până la data de 15 septembrie iar până acum s-au depus la peste 120 de cereri. Municipiul Zalău va avea nevoie de 228 de recenzori, în Şimleu Silvaniei va fi nevoie de 58 de recenzori, la Jibou 40 iar în Cehu Silvaniei va fi nevoie 30 de persoane. În comune numărul de recenzori necesar diferă în funcţie de numărul de locuitori şi variază între patru şi 30 de persoane.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite