Vrei să beneficiezi de reducerea impozitului şi să scapi de penalităţi? Mai ai doar cinci zile la dispoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai sunt doar cinci zile în care se mai poate obţine bonificaţia
Mai sunt doar cinci zile în care se mai poate obţine bonificaţia

Zălăuanii care vor să beneficieze de bonificaţia de 5 la sută aplicată celor care îşi achită integral, în avans, impozitul pe clădiri, terenuri sau autovehicule, trebuie să se grăbească. A mai rămas doar o săptămână până la expirarea termenului legal de acordare a bonificaţiei.

Pentru plata integrală a sumelor datorate către bugetul local – impozit pe teren, clădiri, taxă mijloace de transport, până la primul termen scadent, 30 martie 2012, Consiliul Local Municipal Zalău a aprobat aplicarea unei bonificaţii de 5 la sută. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Zalău, depăşirea primului termen scadent atrage atât pierderea bonificaţiei cât şi calcularea majorărilor de întârziere, în cuantum de 2 la sută pe lună sau fracţiuni de lună. Precizăm că, de la 1 aprilie, se calculează penalităţi pentru impozitele aferente primului semestru, care au ca termen scadent data de 30 martie.

Impozitele şi taxele locale se pot plăti la ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 7.00 şi 16.30. Marţi, programul este de la 7.00 la 18.30. De asemena, continuă şi în acest an colaborarea Primăriei Zalău cu Poşta Română, astfel că obligaţiile către bugetul de stat pot fi achitate şi la cele patru oficii poştale, după următorul program: OP Zalău 1, str. Parcului, nr. 2: 7.00 – 20.00; OP Zalău 2, Astralis: 7.00 – 20.00; OP Zalău 3, Piaţa 1 Decembrie 1918: 7.00 – 20.00; OP Zalău 4, zona industrială: 8.00 – 16.00.

Cei care îşi ridică zilele acestea user-ul şi parola de la camera 5 a primăriei vor putea plăti şi online aceste dări către bugetul local.

Citiţi şi:
Sute de botoşăneni săraci ar putea fi scutiţi de la plata impozitelor

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite