Vrei să-ţi găseşti un job bine plătit? Vezi aici ce oferte ai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joburile sunt oferite prin intermediul Eures
Joburile sunt oferite prin intermediul Eures

Sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot opta să muncească legal în afara ţării. Angajatori din Austria, Republica Cehă şi Norvegia pun la dispoziţia celor interesaţi mai multe joburi vacante, toate cu contract de muncă şi cu o salarizare consistentă.

Ultimele oferte privind locurile de muncă vacante în străinătate, disponibile prin serviciul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj se adresează  drujbiştilor, sudorilor şi inginerilor.

Austria – 20 de locuri de muncă pentru drujbişti


Angajatorul, Men For Tress GmbH, din localitatea Waldhausen Austria angajează în această perioadă 20 de persoane pentru tăierea şi întreţinerea copacilor în păduri şi împrejurimi. Pentru o remuneraţie de 1.300 de euro net lunar, cazarea asigurată, echipament de lucru, utilaje şi consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism pentru deplasări, inclusiv combustibil, angajatorul impune cunoaşterea limbii germane la un nivel mediu şi experienţa de cel puţin un an cu drujba. Oferta este valabilă până la data de 1 martie 2012, durata contractului de muncă având o perioadă de şase luni cu posibilitate de prelungire. Cei interesaţi  pot trimite un CV pe adresa email: szilard.tanko@menfortrees.eu

Republica Cehă – 30 de locuri de muncă pentru sud
ori

Pentru un program de muncă de 40 de ore săptămânal, firma I&V plat s.r.o, din Praga, caută sudori cu experienţă. Salariul oferit este cuprins între 900 şi 1.100 de euro lunar la care se maiadaugă şi sporuri de productivitate. Cerinţele pentru a accede de un astfel de job sunt: competenţe necesare de învăţământ, calificari, experienţa de sudare TIG – avantaj, cunoaşterea şi înţelegerea procedurilor de sudare, experienţa profesională de minim cinci ani în domeniu şi cunoaşterea limbi engleze sau ruse ( în cazul în care aplicantul nu cunoaşte limba cehă sau slovacă).
Oferta este valabilă până la finalul lunii martie, iar cei interesaţi pot trimite CV model Europass în limba engleză la info@ivflat.cz sau eichl@ivflat.cz.  Informaţii suplimentare se pot obţine accesând pagina virtuală a angajatorului www.ivflat.cz sau de la departamentul Eures din cadrul AJOFM Sălaj.

Norvegia  - ingineri

Tot în această perioadă firma Assessit AS, din Olso, Norvegia, oferă şapte posturi pentru ingineri în activităţi specifice de inginerie: mecanică, tehnică, electrică, proces şi foraj. Condiţiile impuse de angajator sunt: studiile superioare de specialitate finalizate cu master, experienţa relevantă pe o poziţie similară cu o vechime cuprinsă între 5 - 10 ani şi cunoaşterea limbii engleze. Potrivit ofertei, durata contractului de muncă este pe o perioadă nedeterminată iar salariul se va negocia cu angajatorul. Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare de la Lucian Sabaduş, consilier Eures, din cadrul AJOFM Sălaj sau pot  trimite CV şi scrisoare de intenţie, în limba engleză, pe adresa: iar@assessit.no până la data de 29 februarie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite