Vrăjitoarele, fantomele şi vârcolacii vin la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În magazinul Simonei Bota nu mai sunt foarte multe ţinute de Halloween
În magazinul Simonei Bota nu mai sunt foarte multe ţinute de Halloween

Dovlecii, scheletele, vrăjitoarele, fantomele şi alte personaje „înspăimântătoare“ îşi vor face loc pe străzile şi în cluburile din oraş în noaptea de Haloween. Organizatorii de petreceri, însă, îşi aşteaptă invitaţii cu surprize plăcute.

Tradiţia americană a sărbătorii tuturor sfinţilor a devenit, într-o formă „prelucrată“, şi o tradiţie a noastră. Cu toate că, la noi, copiii nu colindă din casă în casă ameninţându-le pe gazde cu farse în cazul în care nu sunt trataţi cu dulciuri, febra Halloween-ului ajunge pe străzile oraşului.

Pentru noaptea de sâmbătă, cluburile din oraş au planificat petreceri prin care să perpetueze tradiţia de Halloween.

Premii „de groază“


Una dintre aceste petreceri va avea loc în Old Jack Pub. Preţul unui bilet de intare va fi sâmbătă seara de 7 lei. Tot sâmbătă seara, petrecăreţii sunt aşteptaţi la o sărbătoare a costumelor de carnaval în Club Level şi Diesel Club, unde cea mai bună costumaţie va fi răsplătită, dar nu cu dulciuri, ci cu premii serioase.

Organizatorii din Diesel vor acorda o primă de 60 de euro persoanei care va impresiona prin costumul său. La Club Level, patronul a decis să fie mai cu „dare de mână“, aşa încât cel care va purta cel mai frumos costum va primi 100 de euro.  Atât în Diesel, cât şi în Level, intrarea este condiţionată numai de purtarea ţinutei de carnaval.

Inspiraţie sau împrumut


Persoanele care nu se descurcă singure pot să închirieze un costum. Administratorul unei firme care se ocupă de închirieri, Simona Bota, spune că întreaga „afacere“ costă 25 de lei. „Asta înseamnă un costum, cu accesorii cu tot, pentru 24 de ore“, explică ea.

Pentru petrecerile din această sâmbătă, administratorul mai spune că au avut mare trecere costumele de schelete, cele de fantome şi vrăjitoare, dar şi altele mai puţin specifice Halloween-ului. „Cezar este un costum frumos şi au fost mai mulţi care s-au arătat interesaţi. Dacă văd ceva ce le place, renunţă la ideea costumelor specifice“, a mai spus Simona Bota.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite