Vinovat, dar tupeist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a refuzat să se supună testului
Şoferul a refuzat să se supună testului

Este descrierea unui bărbat de 38 de ani din Bobota, care după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat, a făcut nazuri în faţa poliţiştilor, refuzând să se supună testului pentru determinarea alcoolemiei.

Incidentul s-a petrecut în weekend, mai exact în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit unui buletin de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sărmăşag l-au identificat în trafic pe şofer - Nicolae M., în vârstă de 38 de ani, din localitatea Bobota. Acesta conducea autoturismul pe DN 1F, prin localitatea Sărmăşag, deşi permisul de conducere îi era suspendat din data de 22 iunie. În momentul în care poliţiştii au vrut să vadă dacă şoferul a şi băut, acesta şi-a mai adăugat o infracţiune la dosar, refuzând testarea cu aparatul alcooltest în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor prevăzute de art. 86, aln. 2 şi art.87, aln. 5 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite