Vezi topul celor mai frumoase fete din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Aciu a fost desemnată "fata cu cele mai lungi picioare din România"
Daniela Aciu a fost desemnată "fata cu cele mai lungi picioare din România"

Trei fete din Zalău, Daniela Aciu, Raluca Bidian şi Iulia Maria Rodina, au obţinut în ultimii doi ani titluri importante la concursurile de modă. Cea mai celebră frumuseţe a momentului este Daniela Aciu, cunoscută publicului mai ales după ce a fost desemnată ca având cele mai lungi picioare din România.

Daniela Aciu a devenit cu adevărat celebră după ce un tabloid a desemnat-o drept românca „dotată” cu cele mai lungi picioare. Daniela, ale cărei picioare măsoară 1,23 metri, i-a „suflat” astfel titlul Roxanei Ciuhulescu, blonda de la ProMotor care se „laudă“ cu picioare de „numai” 1,22 metri. Daniela Aciu a intrat, însă, în lumea modeling-ului încă de la vârsta de 16 ani. Anul trecut, ea s-a calificat în finala concursului Miss Universe România, iar ca model se poate lăuda cu prezentări în mai toate oraşele importante ale lumii modei. Daniela are 19 ani, a absolvit anul acesta Colegiul Naţional „Silvania” şi este acum studentă în Bucureşti. Are 1,88 metri înălţime şi dimensiuni de invidiat: 90-63-90.

Miss Tourism Queen–frumoasă şi serioasă

Raluca Bidian, o altă frumuseţe a Zalăului, nu a acordat până acum o atenţie prea mare modelling-ului, preferând să pună şcoala pe primul plan. Tânăra din Zalău care a câştigat în luna septembrie titlul de Miss Tourism Queen Romania 2010. „Sunt cu picioarele pe pământ şi sunt conştientă că frumuseţea este trecătoare. Am vrut să mă asigur că voi avea o meserie serioasă. Dacă pe lângă asta voi putea să fac şi modelling, foarte bine, dar numai ca şi hobby“, spune Raluca, studentă acum la Cluj, la Facultatea de Studii Europene. Raluca are o frumuseţe naturală şi dimensiuni ce tind către perfecţiune: 87–60–90 şi 1,80 metri înălţime.

image

Raluca ar fi trebuit să participe, la sfârşitul lunii noiembrie, la finala mondială, din China, a Miss Tourism Queen, concursul fiind amânat, însă, de organizatori până anul viitor.

O altă fată din Zalău care s-a impus în lumea modei este Iulia Maria Rodina, de 20 de ani, stabilită de câţiva ani cu familia ei în Spania. Ea a reprezentat comunitatea românească din Spania la Concursul Miss Diaspora, desfăşurat anul trecut în cadrul Festivalului „Callatis 2009”.

Fetele din Zalău nu vor pe podium

Gabriela Sas, managerul unei agenţii de modelling din Satu Mare, cea care a descoperit-o şi o promovează pe Raluca Bidian, spune că fetele frumoase din Zalău nu sunt, în general, interesate de cariera de model. „Am încercat să fac un casting, chiar am rugat-o pe Raluca să mă ajute, dar nu a venit nimeni”, spune managerul.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite