Vezi ce instituţii publice îşi cumpără maşini prin programul Rabla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încă două instituţii publice au fost acceptate în programul Rabla
Încă două instituţii publice au fost acceptate în programul Rabla

Încă două instituţii publice din Sălaj au fost acceptate în Programul Rabla - sesiunea 23 aprilie - 31 august.

Potrivit listelor afişate ieri pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu, este vorba despre Direcţia de Sănătate Publică Sălaj şi despre Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, care vor putea casa, fiecare, câte o maşină.

 DSP va trimite la casare un Cielo fabricat în 1996, însă directorul Ligia Marincaş spune că nu ştie deocamdată ce va cumpăra cu prima de 3.800 de lei pe care o vor primi de la stat. "Avem aprobare pentru a cheltui o parte din banii din veniturile proprii, dar încă nu ne-am decis ce vom cumpăra", ne-a declarat directorul.

Corina Bejinariu, directorul Muzeului Judeţean, spune că instituţia pe care o reprezintă va trimite la casare un autoturism Daewoo Leganza, care era veche şi avea un consum prea mare, şi va cumpăra, cel mai probabil o Dacia Ladgy cu şapte locuri. "Avem situaţii de şantier în care trebuie să trimitem trei - patru arheologi", a explicat alegerea directorul.

Cele două instituţii acceptate acum se adaugă la cele trei acceptate la comisia de analiză a dosarelor din luna august - Primăria Jibou (acceptată cu două maşini), Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (o maşină) şi SC Sarmis SA (două maşini).

Anul trecut au fost acceptaţi în programul Rabla Inspectoratul Şcolar, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, Clubul Sportiv Municipal Zalău, Primăria Vârşolţ, Centrul de Cultură şi Artă Sălaj, Primăria Măerişte şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite