Văru Săndel şi-a deschis cramă la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Pop, alias Văru Săndel, cunoscutul actor şi realizator de emisiuni de muzică populară, şi-a inaugurat,  aseară,  crama pe care a deschis-o în Zalău. Un asociat al actorului se va ocupa de afacere, Văru Săndel desfăşurându-şi activitatea în Bucureşti.

Alexandru Pop, alias Văru Săndel, cunoscutul actor şi realizator de emisiuni de muzică populară, şi-a inaugurat,  aseară,  crama pe care a deschis-o în Zalău. Un asociat al actorului se va ocupa de afacere, Văru Săndel desfăşurându-şi activitatea în Bucureşti.

Actor la Teatrul de Comedie şi realizator TV, Văru Săndel este, începând de ieri, şi patron de cramă. Actorul, originar din satul sălăjean Lozna, şi-a deschis, împreună cu cumnatul său, un magazin de vinuri, într-un spaţiu comercial, de pe Bulevardul Mihai Viteazul, din Zalău, vis-a-vis de fostul cinematograf Scala.

Vin făcut chiar din struguri

„Am investit aproximativ 7000 de euro în această afacere, banii fiind cheltuiţi pe amenajarea spaţiului şi chiria pe 12 luni. Amatorii de vin din Zalău vor putea găsi aici vin soiuri ale mărcilor Tohani şi Budureasca. Aducem vinuri adevarăte, făcute chiar din struguri. Pentru că, vorba bancului, vinul se mai face şi din struguri”, glumeşte realizatorul TV.

Pe viitor, mai spune Alexandru Pop.,  intenţionăm să ne extindem şi să comercializăm şi băuturi spirtoase de calitate. Preţul unui litru de vin, la crama Vărului Săndel variază între 6 şi 10 lei, iar băuturile îmbuteliate nu depăşesc 50 de lei, pe sticlă.

În crama actorului sălăjean, clienţii vor putea găsi şi CD-uri şi DVD-uri cu muzică populară, cu interpreţi cunoscuţi, care au cântat alături de Văru Săndel.

Cine este Văru Săndel?

Alexandru Pop, cunoscut publicului larg sub numele de Văru Săndel, s-a născut în 15 iunie, 1973, în comuna sălăjeană Lozna. După absolvirea liceului din Zalău, Alexandu Pop s-a înscris la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Din vara anului 1995, devine actor al Teatrului de Comedie din Capitală, unde a jucat în piese cunoscute precum „Galy Gay”, Elling  sau „Ce formidabilă harababură” (în regia lui Gelu Colceag).

Numele de Văru Săndel l-a primit după ce a realizat mai multe emisiuni la postul Acasă TV, precum „Acasă la români” şi Petrecerea. După Acasă TV a urmat colaborarea cu postul de nişa Etno TV, unde Văru Săndel prezintă emisiuniu şi show-uri cu interpreţi de muzică populară. Alături de interpreţi precum Puiu Codreanu sau Lena Miclăuş, artistul din Sălaj a scos mai mulre albume de muzică populară.

Cifră:

7000

de euro a investit Văru Săndel în crama deschisă la Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite