Vânător din Zalău, împuşcat ieri de un coleg de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegul victimei voia să împuşte o vulpe
Colegul victimei voia să împuşte o vulpe

Un bărbat de 55 de ani din Zalău a fost împuşcat ieri în piept cu o armă de vânătoare cu alice, în timpul unei partide de vânătoare organizată în apropiere de Buciumi. Bărbatul a fost împuşcat din greşeală de un coleg de vânătoare, care voia, de fapt, să împuşte o vulpe, însă o alică a ricoşat şi a lovit victima.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, incidentul s-a petrecut "pe fondul de vânătoare 15 Buciumi, unde a fost organizată o partidă de vânătoare, în baza autorizaţiei colective tip B, la specia de vânat mistreţ şi vulpi. În timpul acesteia, unul dintre participanţi a tras două focuri de armă asupra unei vulpi, în direcţia victimei, iar o alică ricoşată din drum l-a rănit pe bărbat".

Bărbatul a fost dus imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, unde a fost diagnsticat cu plagă prin împuşcare cu alice hemitorace drept şi tratat în consecinţă. Potrivit Marianei ortelecan, responsabil în cadrul biroului de relaţii cu publicul din cadrul spitalului, starea pacientului este stabilă, însă el se află şi acum sub supraveghere medicală în secţia de chirurgie.

Personalul medical a fost cel care a sesizat poliţia asupra incidentului, astfel că o echipă operativă din cadrul IPJ s-a deplasat chiar ieri la faţa locului. Pe numele colegului de vânătoare a victimei au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală din culpă.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite