Valabilitatea tichetelor Rabla a fost prelungită. Află aici până când mai poţi depune cererea de decontare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valabilitatea tichetelor „Rabla”  a fost prelungită până la 12 dec 2011
Valabilitatea tichetelor „Rabla” a fost prelungită până la 12 dec 2011

Persoanele fizice şi juridice din raza judeţului  Sălaj, care au în proprietate un autovehicul uzat şi care doresc  să  îşi reînoiască maşina în acest an, mai au o şanşă. Ministerul Mediului a prelungit valabilitatea tichetelor „Rabla” până la data de 12 decembrie.

În varianta iniţială tichetele erau valabile până la data de 23 noiembrie 2011. Utilizarea tichetului valoric se va face până la data de 12 decembrie 2011, inclusiv, urmând ca neutilizarea voucherului până la data menţionată să atragă decăderea proprietarului din dreptul de a beneficia de prima de casare. Pentru o maşină predată la fier vechi, proprietarul va primi un voucher în valoare de 3.800 de lei, iar la cumpărarea unu nou autoturism se pot folosi cel mult trei tichete valorice. Conform noilor reglementări, din partea firmelor care acceptă  vouchere „ Rabla”, ultima cerere de decontare se poate depune, până cel târziu la data de 15 decembrie, iar decontarea se va face până la data de 23 decembrie 2011. 

Potrivit datelor Ministerului Mediului, anul acesta, în cadrul Programului de stimulare al înnoiri parcului auto naţional, au fost eliberate aproximativ  120.000 de tichete valorice din care circa 119.300 de tichete au fost distribuite, iar colectorii au preluat peste 112.000 de maşini uzate. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite