Avocaţii le-au câştigat clienţilor din vacanţă încă cel puţin o lună de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dosare penale importante care au avut ieri termen la Tribunalul Sălaj au fost amânate pentru cel puţin o lună pentru că apărătorii ceruţi de inculpaţi se află în vacanţă.Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, judecătorul Balazs Arpad, legea nu dă voie tribunalului să numească alţi apărători, întrucât inculpaţii şi-au ales avocaţii, nu le-au fost repartizaţi din oficiu.

Printre dosarele amânate se numără şi cel al unei reţele de phishing formată în mare parte din tineri din Sălaj care acţionau în România, Franţa, Olanda, Italia şi Germania. Membrii reţelei clonau carduri şi retrăgeau bani din conturile clienţilor. Ei au fost arestaţi în septembrie 2008 în Sălaj, dosarul lor fiind pe rolul Tribunalului Sălaj din luna decembrie a aceluiaşi an. Procesul, care durează, astfel, de aproape trei ani, nu s-a finalizat nici ieri, fiind dat un nou termen pentru sfârşitul lunii septembrie. Toţi membrii reţelei sunt în stare de libertate.

Aceeaşi soartă a avut-o, ieri, şi dosarul angajaţilor CFR din Jibou acuzaţi de furt de motorină, precum şi cel în care administratorii unui celebru club de striptease din Zalău sunt acuzaţi de trafic de minori. Şi în aceste cazuri, persoanele inculpate în dosar sunt în libertate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite