"Vacanţă" în arest prelungită pentru cei doi spărgători de aparate de jocuri de noroc arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din grupare făceau parte şapte persoane
Din grupare făceau parte şapte persoane

Cei doi membri ai reţelei care a spart, în ultimii doi ani, aparate de jocuri de noroc din mai mult judeţe, arestaţi la începutul acestei luni, vor petrece în arest nu numai sărbătorile, ci şi cel puţin prima lună a anului viitor.

Magistraţii Judecătoriei Zalău a decis să admită cererea procurorilor DIICOT Sălaj de prelungire a măsurii arestului preventiv în cazul celor doi membrii a reţelei de spărgători de aparate de jocuri de noroc, arestaţi luna aceasta. În cazul orădeanului Răzvan Cherecheş, măsura prleungirii arestului intră în vigoare din 30 decembrie (când expiră mandatul emis anterior) şi este valabilă până în 28 ianuarie. În cazul jibouanului Andrei Porumb, arestat ceva mai târziu, măsura este valabilă din 7 ianuarie până în 5 februarie.

Reamintim că din gruparea specializată în montarea unor softuri pe aparatele de jocuri de noroc, softuri cu care "fabricau" câştiguri şi făceau, astfel, mii de euro pe noapte, făceau parte şapte bărbaţi, cinci din Jibou şi doi din Oradea. Magistraţii au admis doar în cazul a doi dintre ei arestarea preventivă, deşi procurorii DIICOT susţin că toţi cei şapte sunt la fel de vinovaţi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite