VIP-urile Sălajului stau acasă de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful învăţământului din Sălaj spune că va sta acasă în noaptea dintre ani
Şeful învăţământului din Sălaj spune că va sta acasă în noaptea dintre ani

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-a

Din convingerea că Revelionul este o sărbătoare ce se cuvine a fi petrecută în familie, ori pur şi simplu din dorinţa de a evita aglomeraţia din staţiuni sau pentru că cele două zile libere de Anul Nou nu permit să meargă prea departe, oamenii importanţi ai Sălajului au decis să stea cât mai aproape acasă în această seară.

Primul om al judeţului, prefectul Alexandru Vegh, spune că în Revelionul petrecut acasă, în familie, i-a intrat deja în tradiţie. „Nu-mi stă în obicei să plec de acasă de sărbători. Vreau să fiu acasă, alături de familie. Vreau să fiu aproape şi de părinţii mei, care sunt bolnavi”, explică prefectul, care spune că va petrece noaptea dintre ani în locuinţa sa, alături de familia sa şi de alte câteva familii de prieteni. Vegh mai spune că s-ar putea ca trecerea în Noul An să-l prindă în faţa instituţiei pe care o conduce, admirând jocurile de artificii organizate de Primărie şi ciocnind un pahar de şampanie cu prietenii.

Nici preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc, nu pleacă prea departe de casă în această seară. „Îmi voi petrece Revelionul cu un grup de prieteni, la o cabană din apropierea Zalăului. Vacanţa asta de două zile e prea scurtă pentru a putea pleca la distanţe mai mari”, spune el.

Tot la o cabană îşi va petrece Revelionul şi primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu. Este vorba despre cabana familiei sale, din Vânători, unde se va retrage, la fel ca şi în anii anteriori, alături de câteva familii de prieteni.

Şeful învăţământului sălăjean, Ioan Abrudan, a ales, şi el, varianta unui Revelion liniştit. „Voi sta acasă, împreună doar cu familia mea, fără nimic” organizat. După mine, este modul cel mai firesc şi mai plăcut de a petrece o sărbătoare”, este de părere Abrudan.

Şi artiştii stau acasă de Revelion

În acelaşi ton se înscrie şi opinia vedetei populare Dinu Iancu Sălăjanu. „Nu mai cânt în noapte de Revelion de vreo cinci ani de zile, pentru că sunt şi eu om şi vreau să fiu împreună cu familia mea şi cu prietenii. În plus, nu vreau să fiu lăutar, vreau să fiu artist”, spune solistul, care va sărbători trecerea în Anul Nou acasă, avându-i ca invitaţi pe câţiva dintre cei mai buni prieteni.

Iosif Ghiurca: „Am vrut să sfidăm criza”

Singurul dintre cei cu care am stat de vorbă care pleacă din Zalău în această seară este Iosif Ghiurca, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. El va petrece sărbătorile într-o pensiune de pe Valea Prahovei – Moeciu, alături de un grup de prieteni. „Am vrut să sfidăm criza, mai ales că n-am mai plecat din Zalău, de revelion, de vreo zece ani”, spune primul poliţist al judeţului.

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite