VIDEO Protest fără protestatari la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Cornenco, alături de liderul local Cartel Alfa, Pompiliu Ceaca
Marius Cornenco, alături de liderul local Cartel Alfa, Pompiliu Ceaca

Protestul organizat astăzi la Zalău de Confederaţia sindicală Cartel Alfa a demonstrat încă o dată că mişcarea sindicală este, în oraşul nostru cel puţin, istorie.

În faţa Instituţiei Prefectului s-au adunat, cu chiu, cu vai, aproximativ 20 de sindicalişti, depăşiţi numeric la un moment dat de jurnaliştii veniţi să le consemneze nemulţumirile. Pe lângă faptul că au fost atât de puţini, sindicaliştii, reprezentând organizaţiile sindicale din Primăria Zalău, Romsteel Cord, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Direcţia Generală de Administrare a Domeniului Public şi din Sindicatul “Îmbunătăţiri Funciare”, au fost şi foarte... calmi, singurul care părea a avea ceva de reproşat cuiva fiind vicepreşedintele Federaţiei Sindicale a Siderurgiştilor Metarom, Marius Cornenco, venit la Zalău ca reprezentant al Cartel Alfa.

Acesta a expus, la o porta-voce, doleanţele sindicaliştilor şi l-a chemat pe prefect în mijlocul protestatarilor.



Prefectul Filonaş Chiş nu s-a lăsat prea mult aşteptat şi şi-a făcut apariţia în mijlocul protestatarilor, ascultându-le păsurile şi promiţându-le că le va transmite mai departe.

image
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite