VIDEO: Sziklavári Szilárd, o voce oprită tragic, chiar de la primele note

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sziklavári Szilárd (foto Facebook)
Sziklavári Szilárd (foto Facebook)

Sziklavári Szilárd, tânărul de 31 de ani de Jibou care a murit la începutul acestei săptămâni la Cluj, părea să aibă un viitor de succes în lumea operei clujene şi nu numai.

Deşi se afla la început de carieră, era unul dintre cei mai apreciaţi solişti ai Operei Maghiare din Cluj Napoca, talentul lui fiind recunoscut atât de cunoscători, cât şi de colegii săi de muncă.

Îl puteţi asculta interpretând rolul unui ofiţer în celebra operă scrisă de Gioachino Rossini, "Bărbierul din Sevilla".

Reamintim că Sziklavári Szilárd a fost găsit mort în baia locuinţei sale din Cluj, cu o rană în zona inimii. Trupul său a fost găsit de logodnica sa, cu care urma să se căsătorească în acest an. Apropiaţii lui spun că acesta suferise recent o operaţie pe cord şi asta vine în contextul în care Sziklavári Szilárd îşi pierduse un frate care a murit la doar 14 ani tot din cauza unor probleme cu inima. Părinţii tânărului locuiesc în Jibou, oraşul natal al acestuia, şi se văd acum rămaşi şi fără ultimul copil în viaţă după tragedia pierderii primului fiu, petrecită în urmă cu mai mulţi ani.

Sziklavári Szilárd, alături de cea care ar fi trebuit să-i devină soţie



Poliţiştii care au anchetat moartea tânărului spun că, cel mai probabil, acesta s-a sinucis. Pe seama motivelor care au stat la baza acestui cumplit gest s-au făcut mai multe speculaţii în ultimel zile, vorbindu-se de o despresie cauzată de problemele de sănătate, dar şi de datorii şi probleme cu alcoolul.

Sziklavári Szilárd, alături de cea care ar fi trebuit să-i devină soţie (foto facebook)
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite