VICTORIE! REMAT Zalău este din nou campioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de volei Remat Zalău a învins, în această după-amiază, formaţia băimăreană Ştiinţa Explorări, în cel de-al treilea meci al finalei programată după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri". Echipa din Zalău nu a avut nevoie de cinci meciuri pentru a demonstra că este cea mai bună, câştigând atât primele două partide ale finalei, disputate în urmă cu două săptămâni la Baia Mare, cât şi meciul din astăzi, din

Partida de azi, desfăşurată în faţa unei săli pline de suporteri ai voleibaliştilor din Zalău, a fost dominată de la un capăt la altul de echipa noastră, oaspeţii fiind nevoiţi să se recunoască învinşi fără a câştiga nici măcar un set. Primele două seturi au fost câştigate la 17, iar cel de-al treilea, la 20.

Cu victoria de azi VCM REMAT Zalău reuşeşte să îşi păstreze titlul de campioană a României la volei masculin, la capătul unui campionat presărat cu multe victorii, dar şi cu scandaluri în interiorul clubului şi cu schimbări de antrenori. Cel care a condus, însă, echipa, spre victoria finală este antrenorul german Michael Merten, secondat de Ovidiu Macarie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite