Urmărit de peste cinci ani, prins în flagrant în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un maramureşean condamnat la închisoare pentru înşelăciune, care fugea de închisoare din 2005, a fost prins în Sălaj. Aici s-a folosit de o identitate falsă pentru a obţine suma de 300 de lei.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investicaţii Criminale de la Zalău l-au prins ieri în flagrant pe L.V. Dumitru, din Maramureş, când i-a cerut unui bărbat din Zalău suma de 300 de lei dându-se drept preot.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, bărbatul de 41 de ani era dat în urmărire naţională de către poliţiştii din Maramureş încă din 1 februarie 2005. L.V. Dumitru se sustrăgea de la pedeapsa de 4 ani de închisoare, la care a fost condamnat de Judecătoria Sighetu-Marmaţiei tot pentru înşelăciune; el a mai prejudiciat 11 persoane cu suma totală de 11.840 de lei.

Dus în arestul IPJ Sălaj, maramureşeanul s-a mai ales cu un dosar de cercetare penală pentru înşelăciune. Codul Penal prevede închisoare d ela 3 la 15 ani pentru înşelăciunea prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite