Unde sunt corupţii Sălajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai recent caz instrumentat este cel al poliţiştilor TF Jibou
Cel mai recent caz instrumentat este cel al poliţiştilor TF Jibou

Şapte poliţişti şi un primar. Aceştia sunt singurii sălăjeni cercetaţi până acum de DGA pentru fapte de corupţie. Sălajul este printre puţine judeţe din ţară în care, în acest an, Biroul Judeţean Anticorupţie nu a rezolvat niciun caz de corupţie.

De altfel, nici în ultimii ani nu au fost anchetate foarte multe cazuri de corupţie în rândul funcţionarilor publici şi angajaţilor MAI din judeţ, doar patru anchete fiind finalizate, în Sălaj, de lucrătorii DGA.

Cel mai recent caz instrumentat de Direcţia Generală Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Sălaj este cel al poliţiştilor TF din Jibou, prinşi anul trecut că furau, împreună cu mecanicii, motorină din rezervoarele locomotivelor. Este şi singurul caz de corupţie din 2010. Dosarul celor cinci poliţişti de la Postul de Poliţie Transport Feroviar Jibou se află şi acum pe rolul Tribunalului Sălaj, cu cei cinci în stare de libertate.
În 2009, lucrătorii de la Anticorupţie au avut de-a face cu un poliţist de la circulaţie, iar în 2008, cu un primar şi cu un alt poliţist.

Află despre ce cazuri este vorba citind articolul complet din ADS Zalău, care va apărea mâine dimineaţă la toate chioşcurile de ziare din oraş.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite