Un şofer băut a leşinat de panică după ce cabina autoutilitarei pe care o conducea a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut în weekend în apropierea Cabanei Trei Brazi de la ieşirea din Crişeni spre Cehu Silvaniei. Şoferul, Nicolae O., de 31 de ani, din Mirşid, a leşinat când a văzut vâlvătaia, fiind nevoie de transportarea lui la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar şi pentru a i se recolta probe biologice.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi, până la sosirea pompierilor au apucat să ardă piiese ale motorului, cabina şi interiorul ei. Cauza probabil de incendiu a fost supraîncălzirea instalaţiei electrice.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa, spun că şoferul autoutilitarei, Nicolae O., de 31 de ani, din Mirşid, ar fi băut înainte de a se urca la volan. Văzând incendiul care mistuia maşina şi ştiindu-se şi băut, şoferul s-a panicat şi a leşinat, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu această ocazie, i s-au recoltat şi probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite