Un singur suplinitor necalificat de nota 10 în Zalău. Vezi aici cine este

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 82 de suplinitori necalificaţi care au participat săptămâna trecută la concursul pentru suplinire pot contesta până astăzi la ora 12.00 rezultatele. Ele au fost afişate vineri la avizierul Inspectoratului Şcolar, la secretariatul acestei instituţii putându-se depune şi eventualele contestaţii. După primele rezultate, un singur candidat a obţinut media 10.

Pianistul Ciprian Ghiurco, până acum profesor de muzică suplinitor la Liceul de Artă "Ioan Sima", este singurul candidat din Sălaj care a obţinut note maxime la cele două probe ale concursului de suplinire destinat profesorilor care nu au studii corespunzătoare postului (consideraţi necalificaţi): proba scrisă, cu o pondere de două treimi în media finală, şi interviul, care coontează în proporţie de o treime. Ciprian a concurat la specializarea Educaţie Muzicală, specializare la care, de obiecei, înSălaj se obţineau cele mai mici note, atât la titularizare, cât şi la concursul de suplinire.

Din totalul de 82 de candidaţi care au susţinut concursul, au luat note de trecere 74. Şase au luat note sub 5, unul a fost respins după ce nu s-a prezentat la proba de interviu, iar altul s-a retras.

Astăzi după ora 10.00 sunt aşteptate şi rezultatele de la concursul de suplinire a profesorilor calificaşi. Ele vor fi afişate tot la avizierul Inspectoratului Şcolar. Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla primul aceste rezultate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite