Un jibouan l-a agresat şi ameninţat cu moartea pe un vecin de-al său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii sălăjeni au identificat o persoană care îşi agresase vecinul. Ei au fost sesizaţi de către un cetăţean din Jibou despre faptul că acesta a fost agresat fizic de către R.M., de 43 de ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit informaţiilor oferite de către ofiţerul pentru relaţii publice, căpitanul Cristian Bolfă, agresorul a pătrus în casa victimei şi i-a ameninţat pe toţi membrii familiei cu acte de violenţă, refuzând să iasă la solicitarea proprietarului locuinţei.
În urma verificărilor efectuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comise faptele, jandarmii l-au identificat pe făptuitor şi au constatat faptul că, R.M., pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, l-a agresat fizic lovindu-l cu capul în faţă pe G. M. de 24 de ani, din localitatea Jibou. Victima, ca să scape de agresor, s-a retrasîn locuinţa sa, însă agresorul l-a urmat acolo şi a început să-i ameninţe cu acte de violenţă şi cu moartea pe membrii familiei.
În cauză, pe numele făptuitorului, jandarmii au  întocmit actele de constatare a  infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare, dosar care urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite