Un câine din Zalău de lecţii de ecologie. Votează aici cele mai reuşite ecofotografii ale copiilor din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

106 elevi de la Şcoala "Gheorghe Lazăr" participă la un concurs de ecofotografii. Vezi aici cum poţi să-i ajuţi să câştige.

Pentru a-şi ajuta prietena, o fetiţă abia scăpată de apelativul "bebe", să dea la o parte de pe nişte ghiocei abia răsăriţi ambalajele şi PET-urile lăsate în parc de oamenii mari, un câine s-a apucat să care la coşul de gunoi aceste resturi. Imaginea a fost surprinsă de o fetiţă de la Şcoala Gimanzială "Gheorghe Lazăr" Zalău, care s-a înscris, alături de alţi 105 colegi de ai ei de la această şcoală, la un concurs de fotografie.

image

Este vorba despre Concursul naţional "Eco fotografia anului 2011", organizat de Centrul Carpato Danubian de Geoecologie şi Editura Decesfera, este, după cum precizează organizatorii, un proiect de încurajare a copiilor să abserve mediul înconjurător şi să evidenţieze valenţele pozitive ale lui, prin fotografii.

În concurs au fost înscrise peste 2.000 de fotografii de la copii din întreagă ţară. Din Sălaj, participă elevi de la Şcoala "Gheorghe Lazăr" Zalău şi de la Grupul Şcolar Cserey Goga Crasna. Ajutaţi-i să câştige votându-le, zilnic, fotografiile, accesând următorul link: www.evenimenteco.ro.

Votarea a început ieri şi se încheie în 30 aprilie.
Autorul pozei cu cele mai multe voturi va fi premiat cu un aparat foto digital şi o ramă foto digitală. Ocupantul locului II va primi un aparat foto digital, iar cel de pe locul III - o ramă foto digitală. Vor fi acordate şi cinci menţiuni, constând în produse persoanlizate şi cărţi. Votaţi-vă favoriţii!

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite