Un bărbat dispărut de acasă a fost găsit mort în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul bărbaţilor a fost scos din fântână de pompieri
Trupul bărbaţilor a fost scos din fântână de pompieri

Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 74 de ani din Giurtelecul Şimleului a fost scos în urmă cu puţin timp de pompieri din fântâna ce se află în curtea casei în care bătrânul locuia împreună cu familia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi, trupul bărbatului a fost scos din fântână de lucrătorii Secţiei de pompieri Şimleu Silvaniei, solicitaţi să intervină azi, în jurul orei 12.45. Bărbatul locuia împreună cu fiica şi cu ginerele său şi dispăruse de acasă în cursul dimineţii. Familia l-a căutat mai multe ore până când o vecină s-a uitat în fântână şi i-a zărit trupul plutind. „Colegii noştri au intervenit imediat cu o scară şi cu măşti de oxigen, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru persoana căzută în fântână, care era deja decedată”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii criminalişti, care cercetează împrejurările în care a murit bătrânul. Din spusele localnicilor, se pare că acesta suferea de mai multe boli, cele mai multe venite odată cu bătrâneţea.

Este primul caz de acest gen din acest an. Ultima intervenţie a pompierilor pentru scoaterea unei persoane căzute în fântână a avut loc în decembrie 2011. Atunci totul a avut un final fericit, vecinii victimei - un bărbat de 65 de ani din Panic - reuşind să-l scoată din apă chiar înainte de sosirea pompierilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite